Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - November 2017

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Ga jij sportief het nieuwe jaar in?
  • Start-Finish bij het Openlucht-theater
  • Unieke Vondelparkspecials -mis ze niet!
  • 20 euro korting op hardloopschoenen bij Run2Day
  • Nepal staat niet stil dus ren mee
  • Clif Bar daagt jullie uit
  • Vrijwilligers gezocht
  • Rondje Mokum 2019

 

Ga jij sportief het nieuwe jaar in?

picture

Met de feestdagen in aantocht, zijn ook de voorbereidingen voor de Vondelparkloop in volle gang. Heb jij al nagedacht over goede voornemens, en wil je het nieuwe jaar gezond en sportief beginnen?

 

Schrijf je dan snel in, en start op 19 of 20 januari op een van de onderdelen van dit gezellige hardloopspektakel. De Vondelparkloop is tevens de eerste loop van het Rondje Mokum, die met 7 wedstrijden genoeg opties biedt om het hele jaar actief te blijven. Wees er op tijd bij, want de voorinschrijving sluit al op 6 januari. 


 

Start-Finish bij het openlucht-theater

Ook dit jaar zijn de start en finish van de Vondelparkloop weer bij het Openluchttheater. Uiteraard zorgen wij voor de nodige voorzieningen rondom het start-finish gebied, zoals extra fietsenrekken, een overdekte omkleedruimte en kluisjes voor waardevolle spullen. Kijk voor meer praktische informatie op onze website.

 

Dit jaar zullen wij ook zelf catering verzorgen; op het start-finish terrein kun je bij ons lekkere warme koffie en thee krijgen! Zo houden wij je warm als je na afloop nog even wilt nagenieten van jouw prestatie en de gezelligheid in het Vondelpark.   


 

Unieke Vondelparkloop-Specials; mis ze niet!

picture

Heb je onze exclusieve Vondelparkloop specials al gezien? We hebben dit jaar weer een prachtig hardloop T-shirt laten ontwerpen, speciaal voor jullie. Maar ook kun je voor de Light the Night run weer handige LED vesten en armbanden bestellen om in de donkere wintermaanden goed zichtbaar te zijn tijdens het lopen. Of wat dacht je van leuke lichtgevende veters in je hardloopschoenen?

 

Bestel het exclusieve Vondelparkloop T-shirt of een van de andere accessoires direct bij je inschrijving. Wees er op tijd bij, want deze specials zijn tijdens de loop zelf niet te koop! 


 

20 euro korting op hardloopschoenen bij Run2Day

picture

Ga met je inschrijfbewijs of startnummer naar Run2Day aan de Overtoom 345 en Eerste Oosterparkstraat 234 en ontvang 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen. 

Bij Run2Day krijg je één op één advies. Aan de hand van de Run2Day schoenadviesmethode vind je samen met de schoenexperts altijd de juiste match tussen jouw loopstijl en daarbij behorende hardloopschoenen. Ook online ontvang je 20 euro korting bij aanschaf van hardloopschoenen met kortingscode: vondel20run2day. Deze actie is geldig tot 28 februari 2019.


 

Nepal staat niet stil dus ren mee

picture

De naderende feestdagen zijn altijd een periode waarin extra aandacht is voor goede doelen. Wil jij ook graag een steentje bijdragen?

 

Steun dan StichtingBachi Amaavia jouw inschrijving, en help zo mee om kinderen in Nepal een veilig nieuw thuis te geven. Bachi Amaa brengt deze kinderen als een familie bij elkaar, laat ze naar school gaan en zorgt voor voeding en veiligheid. Wil je graag iets extra’s doen? Creëer dan je eigen sponsorpaginaen zamel geld in voor jouw presentatie bij de Vondelparkloop! 


 

Clif bar daagt jullie uit!

picture

De snelste 500 lopers krijgen na afloop van de ‘Light the Night’ race op zaterdagavond een heerlijke energiereep van CLIF bar. Bij CLIF Bar draait het om gezonde ingrediënten die prestaties optimaliseren. En natuurlijk de fantastische smaak. Of het nou een 200 kilometer lange fietstocht is, of de Vondelparkloop nightrun, deze energiereep is gemaakt om avonturen te ondersteunen.

 

Op zondag is CLIF Bar van de partij met SOOF Siropen; bij de kinderloop delen zij aan iedere deelnemer een heerlijk glas lemonade uit bij de finish!


 

Vrijwilligers gezocht

picture

De Vondelparkloop kan niet zonder de inzet van vele tientallen vrijwilligers. Zowel op zaterdag en zondag hebben we hulp nodig, o.a. bij de opbouw, startnummeruitgifte, parcoursposten, en het uitdelen van drank en medailles bij de finish.

 

Kun je zelf niet meelopen, maar wil je er toch graag bij zijn tijdens dit gezellige evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger

 


 

Rondje Mokum 2019

picture

De Vondelparkloop is niet alleen een spectaculair evenement op zich, maar is ieder jaar bovendien de openingsrace van het ‘Rondje Mokum’. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde in en om de stad.

Iedereen die heeft deelgenomen aan 4 of meer van de evenementen, krijgt een bijzondere herinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdscategorie meedingen voor mooie prijzen.

Kijk voor meer informatie op www.rondjemokum.nl!


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.