Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2018

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Ga jij sportief het nieuwe jaar in met de Vondelparkloop?
  • Vondelparkloop ‘Light the Night’
  • Vondelparkloop ‘Race the Day’
  • Hardloopcursussen bij Phanos
  • Rondje Mokum 2019

 

Ga jij sportief het nieuwe jaar in met de Vondelparkloop?

picture

Met de feestdagen in aantocht, zijn ook de voorbereidingen voor de Vondelparkloop in volle gang. Heb jij al nagedacht over goede voornemens, en wil je het nieuwe jaar gezond en sportief beginnen?

Schrijf je dan snel in, en start op 19 of 20 januari op een van de onderdelen van dit gezellige hardloopspektakel in het mooiste park van Amsterdam.

Op zaterdagavond kun je meedoen met een gezellige 10 km ‘Light the Night’ loop over een prachtig verlicht parcours.

Tijdens de klassieke ‘Race the Day’ op zondag kun je kiezen uit een afstand van 3,5 km, 6,7 km, of 10 km. Wees er op tijd bij, want de voorinschrijving sluit op 13 januari.


 

Vondelparkloop ‘Light the Night’

picture

Voor het 5e jaar op rij organiseert Phanos op zaterdagavond 19 januari de ‘Light the Night’ loop. Deze 10 km nightrun bestaat uit drie rondes door het Vondelpark met bijzondere lichtstellages, muziek en entertainment langs het parcours.

Ook de lopers zelf verschijnen verlicht aan de start, en vormen zo een prachtig lint van lichtjes door het park. Met opwekkende muziek en onze befaamde lasershow is ‘Light the Night’ elk jaar weer een feest.

Kun jij ook wel een lichtpuntje gebruiken in de donkere wintermaanden? Help dan mee het Vondelpark op te lichten op 19 januari!


 

Vondelparkloop ‘Race the Day’

Op zondag 20 januari verwachten wij ruim 2.000 deelnemers aan de start van de Vondelparkloop ‘Race the Day’. Met alweer de 45e editie dit jaar, mag deze loop een echte klassieker genoemd worden. Kies voor 1, 2, of 3 ronden door het Vondelparkpark, voor een afstand van 3,5 km, 6,7 km, of 10 km.

Voor de jonge hardlooptalenten is er op zondagochtend de ‘Bachi Amaa kinderloop’ over een afstand van 1,5 km. Proef de authentieke gezelligheid van het beroemde park in hartje Amsterdam, waar de vele toevallige voorbijgangers voor een groot publiek zorgen.

Weet jij al wat je gaat kiezen? Schrijf je dan direct in voor de zaterdag of zondag!


 

Hardloopcursussen bij Phanos

picture

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen in en rond het Olympisch Stadion voor hardlopers van alle niveaus. Naast de Start to Run-cursus voor starters ook diverse cursussen als voorbereiding op een 5 km of 10 km wedstrijd. Verder cursussen ter voorbereiding op de Egmond Halve Marathon en natuurlijk de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon, de grootste loopfeesten van de hoofdstad.

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij deze evenementen? Doe dan mee aan een van onze cursussen. Gedurende een half jaar word je door ervaren en gekwalificeerde trainers voorbereid op een verantwoorde deelname.

Eerst uitproberen? Dat mag ook. De eerste drie trainingen zijn geheel vrijblijvend zodat je prettig kennis kunt maken.

Voor alle cursussen geldt dat er naast een gezamenlijke training schema’s worden meegegeven voor trainingen op eigen gelegenheid. Meer informatie over alle cursussen bij Ron Jansen, verenigingsmanager van Phanos, of kijk verder op de website van Phanos, phanos.amsterdam.


 

Rondje Mokum 2019

picture

De Vondelparkloop is traditioneel de eerste loop van het Rondje Mokum. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde door de stad.

Genoeg opties om het hele jaar actief te blijven! Eentje voor je bucketlist, dus zet ze allemaal alvast in je agenda voor 2019. Doe je aan minstens 4 van de lopen mee, dan krijg je een bijzondere eindherinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdscategorie meedingen voor mooie prijzen. Wij zien je graag op 20 januari in het Vondelpark voor de aftrap van Rondje Mokum 2019.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.