Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - Mei 2015

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Bereid je met German Silva voor op de TCS Amsterdam Marathon
  • Uilenstede VU Polderloop – 4 juni
  • Dubbele Friday Night Run in mei
  • Clinic Coopertest op 14 mei
  • Splendid Senior Games – 21 juni

 

Bereid je met German Silva voor op de TCS Amsterdam Marathon

pictureNet zoals voorgaande jaren organiseert Phanos cursussen ter voorbereiding op een van de afstanden van de TCS Amsterdam Marathon. Zowel voor de marathon, halve marathon als 8 km bieden we een cursus aan die je in een half jaar op verantwoorde wijze voorbereidt. Voor alle details en het inschrijfformulier, zie www.phanos.org/loopcursus.

Kick-off donderdag 7 mei
De deelnemers aan de marathoncursus worden niet alleen begeleid door ervaren en gekwalificeerde trainers van Phanos. Ook zal German Silva de lopers op inspirerende wijze coachen. Uiteraard zijn ook lopers die een andere najaarsmarathon gepland hebben welkom. Silva is onder andere tweevoudig winnaar van de New York City Marathon, in 1994 en 1995. Zie bijv. de spannende finish in 1994: www.youtube.com/watch?v=MGPcHIN0RKk. Wat is mooier dan je op de marathon van New York voorbereiden onder begeleiding van een voormalig winnaar?
Op donderdag 7 mei (19:30 uur) vindt de kick-off plaats. Deze is toegankelijk voor alle geïnteresseerde lopers en bestaat uit een presentatie van German Silva en een korte training.

Deelname is gratis voor iedereen die zich voor de marathoncursus heeft aangemeld. Anderen zijn ook welkom en betalen 5 euro.Vooraf aanmelden is verplicht: bij Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.org.


 

Uilenstede VU Polderloop – 4 juni

pictureDe Uilenstede VU Polderloop is in 2013 nieuw leven ingeblazen. Na de succesvolle edities van 2013 en 2014 staat de polderloop ook dit jaar weer op het programma. Op donderdagavond 4 juni kan er vanaf Uilenstede 5 en 10 km worden gelopen. Phanos organiseert deze wedstrijd samen met Aquila en Sportcentrum VU.

polderloop-600

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.vupolderloop.nl.


 

Dubbele Friday Night Run in mei

pictureAl enige jaren kun je elke tweede vrijdag van de maand meelopen met de Friday Night Run, een gratis (d)uurloop in diverse tempogroepen met start en finish in het Olympisch Stadion. De volgende editie staat vrijdag 8 mei op het programma. Tijdens het weekend van het COPA-voetbaltoernooi in het stadion, organiseert Phanos op vrijdag 22 mei een extra editie van de Friday Night Run. Voor alle deelnemers is dan een vrijkaartje voor het COPA-toernooi beschikbaar. Vooraf aanmelden mag wel, hoeft niet.

Zie voor informatie www.fridaynightrun.nl


 

Clinic Coopertest op 14 mei

pictureDe Coopertest is voor iedere loper een leuke manier om eens te testen hoe je er voorstaat. De Amsterdamse atletiekverenigingen organiseren deze zomer vier keer een Coopertest, met ondersteuning van muziek en na afloop de mogelijkheid om wat te eten. Bovendien wordt er voor elke Coopertest een looptechniekclinic gegeven door gediplomeerde trainers van de Amsterdamse atletiekverenigingen. De eerste mogelijkheid is op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) in het Olympisch Stadion: start clinic 15:00 uur, start Coopertest 16:30 uur.

Zie www.amsterdamatletiek.nl/coopertest/ voor meer info en inschrijven.


 

Splendid Senior Games – 21 juni

pictureOp zondag 21 juni vindt in het Olympisch Stadion de ‘Splendid Senior Day’ plaats. Dit is een sportevenement voor actieve senioren (50+). In aanloop daar naar toe kun je deelnemen aan clinics hardlopen en sprint (voor beginnende lopers).

Zie www.splendidseniorgames.nl voor alle informatie.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.org. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.org.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïntresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.