Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Doe mee met de Uilenstede VU Polderloop op donderdag 6 juni 2019
  • De VU Polderloop werd in 1987 voor het eerst gelopen
  • Bereid je optimaal voor op de halve of de hele marathon
  • Loop jij mee met de Bevrijdingsvuurestafette? Meld je snel aan!
  • Lekker op zaterdagochtend trainen? Dat kan.
  • Train mee in het Olympisch Stadion
  • Looptrainingen voor bedrijven

 

Doe mee met de Uilenstede VU Polderloop op donderdag 6 juni 2019

Nog 1,5 maand geduld en dan vindt de jaarlijkse Uilenstede  VU Polderloop plaats! Houdt donderdagavond 6 juni 2019 vrij voor deze mooie loop. De start is om 19.30 uur op de VU campus, Uilenstede 100 in Amstelveen. De finish is ook op de VU campus. Bij de finish staat er een heerlijke verfrissing te wachten op je.

picture

De Uilenstede VU Polderloop is een gezellige snelle loop over 5 of 10 km door het prachtige gebied van de Amstelveense Middelpolder. Het is één van de laatste lopen voor het zomerreces. Dus wees er snel bij, zodat je fit de zomer in gaat! Deze loop is ook zeer geschikt om met vrienden of een loopgroep te doen. De inschrijvingen zijn reeds geopend, dus schrijf je in. Voor meer informatie zie www.vupolderloop.nl.We zien je graag op donderdag 6 juni!

 


 

De VU Polderloop werd in 1987 voor het eerst gelopen

picture

De VU Polderloop is een relatief nieuwe loop. Vanuit de gezelligheid van een loopgroep werd een afsluitende run bedacht voor alle deelnemers en zo – zo simpel is het soms- was daar ineens de Polderloop. Destijds werd alles met de stopwatch getimed en moesten lopers bij binnenkomst hun eigen tijd onthouden. Wat een charme.

In 2013 werd de Polderloop nieuw leven in geblazen naar een stille periode van veertien jaar sinds 1999. Maar die millennium-bug is dus overwonnen. Je hoeft nu natuurlijk zelf geen tijd meer te onthouden maar de charme, – door de polders aan de grens van Amsterdam rennen op een DONDERDAG-avond – die is behouden gebleven.

Wie zin heeft gekregen in deze verrassend mooie, kleine loop met als voordeel dat je een keer doordeweeks kunt, schrijft zich meteen in via >> https://inschrijven.nl/form/2019060601110-nl

Of kijk voor meer informatie op www.vupolderloop.nl

Tot donderdag 6 Juni : )

 


 

Bereid je optimaal voor op de halve of de hele marathon

 

Wil je aan de TCS Amsterdam Marathon meedoen, of die van New York, Berlijn of een andere najaarsmarathon, maar weet je eigenlijk niet goed hoe je je daar het best op kan voorbereiden? Doe dan mee met de marathoncursus van Phanos. Elke donderdag traint een grote groep lopers van uiteenlopend niveau met hetzelfde doel: een marathon lopen.

Schrijf dan in voor onze marathoncursus die op 9 mei van start gaat. Gedurende een halfjaar zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de start staat van jouw marathon. Voor alle informatie en inschrijven, zie https://www.phanos.amsterdam/pages/167/Cursus-najaarsmarathon-Amsterdam-Berlijn-New-York/

Cursussen ter voorbereiding op de halve marathon van Amsterdam en de Dam-tot-Damloop

Op dinsdag 6 mei starten ook onze cursussen ter voorbereiding op de Dam-tot-Damloop en de halve marathon van Amsterdam.

Zie  >> Phanos/damtotdamloop voor de Dam-tot-Damloop

of  >> Phanos/Halve Marathon  voor Halve Marathon


 

Loop jij mee met de Bevrijdingsvuurestafette? Meld je snel aan!

picture

Phanos organiseert, onder auspiciën van de gemeente Amsterdam, in 2019 de Bevrijdingsvuurestafette. Elk jaar brengt een groep Amsterdamse lopers het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Amsterdam, een tocht van ruim 100 km.

De start is om middernacht; gedurende de nacht wordt in estafettevorm gelopen, waarbij je afwisselend loopt, een andere loper op de fiets begeleidt, en uitrust in de touringcar. Reken er op dat je 3 of 4 blokken van 5 km loopt.

Vertrek met de touringcar is ’s avonds op 4 mei vanaf het Olympisch Stadion; de volgende ochtend wordt een ontbijt verzorgd.

Het vuur wordt naar het bevrijdingsfestival in het Westerpark gebracht.

Zie deze pagina voor alle informatie >> Phanos.nl/Estafette
Hier vind je ook het inschrijfformulier.

Er kunnen maximaal 50 lopers meedoen, en wie het eerst komt,… Deelname is gratis.


 

Lekker op zaterdagochtend trainen? Dat kan.

Begin jouw weekend goed met een looptraining in het Amsterdamse bos!
De zaterdagochtend Phanos-loopgroep start bij de kluisjes bij het restaurant aan de Bosbaan.  De groep doet een grote variatie aan trainingsvormen, denk aan korte snelle en langere intervallen op wisselende ondergronden en natuurlijk een prettige heuveltraining met veel aandacht voor looptechniek. Laat je niet afschrikken want er wordt rekening gehouden met jouw mogelijkheden.

Leuk als je mee komt lopen!
Je mag in mei en juni drie keer geheel vrijblijvend meedoen met de training en daarna beslissen of het iets voor jou is.

Verzamelen vanaf 9.15u, start 9.30u, bij de kluisjes bij het restaurant aan de Bosbaan.

Trainer is Soufiane Abarkani. Aanmelden niet nodig, wel handig als je laat weten: whatsapp Soufiane 06 47023561.

 


 

Train mee in het Olympisch Stadion

picture

Wil je fitter en sneller worden? Kom dan trainen bij één van onze loopgroepen in het Olympisch Stadion! Onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers werk je aan een betere conditie en een goede looptechniek.

Geheel Vrijblijvend drie keer meetrainen

Geïnteresseerd geraakt? Kom dan vrijblijvend meetrainen met één van onze trainingsgroepen. Wil je advies over welke van deze groepen het best bij je past, neem contact op met Ron onze verenigingsmanager of mail hem via verenigingsmanager@phanos.amsterdam of 06 15560353

Kijk zelf voor alle Phanos trainingsgroepen op: https://www.phanos.amsterdam/pages/85/Trainingsgroepen-hardlopen/

 


 

Looptrainingen voor bedrijven

Wilt u zich met uw collega’s voorbereiden op deelname aan de Damloop, of een andere bedrijvenloop? Dan kunnen wij voor u het voorbereidingstraject verzorgen: hetzij in een van onze bestaande groepen, of apart voor uw bedrijf.

Dat kan op onze locatie (Olympisch Stadion), of bijv. in het Amsterdamse Bos, maar ook in de buurt van uw bedrijf, na werktijd of eventueel in de lunchpauze.

Neem voor een pakket op maat contact op met Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.