Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Polderloop 2019 – Heerlijke avondloop
  • Goed om te weten
  • De organisatie
  • De sponsoren
 

Polderloop 2019 – Heerlijke avondloop

Nog maar 2 weken te gaan en dan is het weer zover: de Uilenstede VU Polderloop door de polders vlak onder Amsterdam. Net als voorgaande edities beloofd het weer ook dit jaar weer een mooie loopavond te worden op donderdag 6 juni 2019.

De Polderloop is een ideale loop voor na het werk. Het is een mooi en goed uitgemeten parcours met afwisselend uitzicht. Het is een geschikte loop om een persoonlijk record neer te zetten. Je kan kiezen voor 5 of 10 km. De start en finish zijn bij Sportcentrum VU, locatie Uilenstede. Na afloop ontvang je een heerlijke verfrissing.

Zorg dat je op tijd bent, want de start is om 19.30 uur. Voor meer informatie kan je terecht bij http://vupolderloop.nl/home/. Het is één van de laatste lopen voor het zomerreces. Schrijf je daarom snel in, zodat je fit de zomer in gaat! De inschrijvingen gaan hard!! Doe je mee?

 

Goed om te weten

Wij adviseren je om met de fiets of openbaar vervoer te komen, want er is niet zo veel parkeergelegenheid bij het Sportcentrum. Parkeren kan het beste in een (woon)wijk vlakbij het Sportcentrum VU. Helaas zijn er geen kluisjes beschikbaar. Je kan eigendommen wel achterlaten bij de na-inschrijfbalie, maar de organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissingen.

De startnummers zijn af te halen vanaf 4 juni tot en met 6 juni 2019 tot 15.00 uur bij Runnersworld Amsterdamse Bos gelegen aan Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie alleen bij Runnersworld Amsterdamse Bos! Let op: deze actie is alleen geldig vanaf het moment dat je je startnummer ophaalt tot en met 6 juli 2019. Je kan je startnummer ook op dezelfde dag ophalen bij Sportcentrum VU. Hier ligt je nummer klaar vanaf 18.00 uur. Je startnummer blijft beschikbaar tot een kwartier voor het start sein (19.30 uur).

 

De organisatie

Atletiekvereniging Phanos Amsterdam, studentenvereniging Aquila, en Sportcentrum VU organiseren ook dit jaar weer de Uilenstede VU Polderloop. Wil je samen met anderen werken doortrainen na de Polderloop? Dat kan met de gezellige en sportieve hardloopgroepen bij Phanos, Aquila en Sportcentrum VU. De loopgroepen zijn van ieder niveau en worden al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.

 

 

 

 

 

 

De sponsoren

De Uilenstede VU Polderloop wordt mede mogelijk gemaakt door deze fantastische sponsoren:

 

 

 

 

 

Kijk voor meer informatie op de website www.vupolderloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar polderloop@phanos.amsterdam of contact opnemen met de organisatie.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Uilenstede VU Polderloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.