Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Inschrijving Olympisch Stadionloop is geopend!

pictureYES! Ook dit jaar de Olympisch Stadionloop weer georganiseerd. En ja; de inschrijving voor de editie van 2019 is geopend!

Vanwege de werkzaamheden rond het stadion leek het even of we deze klassieker dit jaar niet konden aanbieden. Gelukkig heeft de organisatie alles rond gekregen met de gemeente en is er toch een vergunning verkregen. De stadionklassieker vindt dus gewoon plaats en wel op 10 november aanstaande.

Schrijf je dus snel in via de site; er is ook dit jaar géén na-inschrijving.

Er kan ook dit jaar worden ingeschreven voor de kinderloop, de 5 of 10km recreatieloop, de 5km onderwijsloop, de 10km wedstrijd- of bedrijvenloop.

 

Kinderloop in (!) het Olympisch Stadion

picture

De kinderloop is niet meer weg te denken van de Olympisch Stadionloop. Zoveel jeugdig enthousiasme vormt elk jaar een mooie start voor de loop. Ook dit jaar staat deze weer ’s ochtends op het programma, met 10:25u de kinderloop t/m 8 jaar en 10:40u de kinderloop 9 t/m 12 jaar.

Dit jaar is de kinderloop 800m: dit wordt gehaald door twee rondjes over de atletiekbaan in het Olympisch Stadion te lopen.

Wil jouw kind, al dan niet onder begeleiding, ook mee lopen? Schrijf hem of haar dan snel in!

 

Het parcours

pictureDit jaar gaan kunnen we – na jarenlange werkzaamheden –  weer volledig gebruik maken van het Piet Blankenbergpad (het fietspad achter het stadion) om naar en van het Amsterdamse Bos te lopen. Het 10km parcours maakt weer het vaste rondje om de Bosbaan.

Zie voor plattegronden van het voorlopige parcours uiteraard de website.

 

Sponsors Olympisch Stadionloop

De Olympisch Stadionloop is de afsluitende loop van Rondje Mokum, een hardloopcircuit van zeven wedstrijden. Deze wordt mogelijk gemaakt door gulle bijdrage van de sponsors: Run2Day en New Balance.

Bij een van de twee prachtige winkels van Run2Day, vlakbij het Vondelpark en vlakbij het Oosterpark, worden dan ook altijd op zaterdag voor de wedstrijd de startnummers uitgedeeld – bij de Olympisch Stadionloop is dat uiteraard bij de vestiging bij het Vondelpark, aan de Overtoom 345-351. De rest van het jaar zijn het natuurlijk ook prima plekken om schoenen, nieuwe kleren of een GPS-horloge te kopen.

 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.