Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Boscross - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • De Boscross dit jaar op 14&15 december 2019
  • Early Bird korting tot 1 oktober
  • Crossen op zondag
  • Nieuw! De Night Trail & Day Trail
  • Trots op onze sponsor
 

De Boscross dit jaar op 14&15 december 2019

Kom ook dit jaar weer racen in het Amsterdamse Bos. Wij zorgen voor een gezellige kerstsfeer met versnaperingen, chocolademelk en gezelligheid!

Schrijf je in via www.boscross.nl of raadpleeg de website voor meer informatie.

Early bird korting

Voor de snelle beslisser: schrijf je in voor 1 oktober 2019 en profiteer van early bird korting. Voor deelname aan de Boscross betaal je dan bijvoorbeeld maar € 10,-. De night trail kost tot 1 oktober slechts € 15,-. Je hebt nog maar één week, dus wees er snel bij!

Crossen op zondag

Op zondag 15 december 2019 staat er weer een prachtige cross te wachten. Ga jij op zondag 15 december ook weer de strijd aan met de heuvel, de modder en jezelf?

Wat is cross? Een cross (of veldloop) is een hardloopwedstrijd over onverhard terrein. Vergelijkbaar met trail running maar intensiever en over een kortere afstand.

Cross is voor lopers van elk niveau, of je nu tot de elite behoort of net begonnen bent met hardlopen. Er zijn verschillende races voor individuele lopers, elite lopers, pupillen & junioren, masters, G-atleten en bedrijventeams.

Schrijf je in! Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2019121501110-nl

 

NIEUW Night Trail (17km) & Day Trail (11km)

Ook op zaterdag 14 december 2019 staat er veel moois op het programma:

  • De dag begint met de Bosloop. Een prachtige prestatieloop van 10km over de verharde paden van het Amsterdamse Bos.
  • Nieuw dit jaar is de Day Trail (11 km) over de onverharde paden van het Amsterdamse Bos. Maak kennis met trail running en ontdek nieuwe paadjes in het Amsterdamse Bos die je nog niet kende!
  • Dankzij het succes van vorig jaar, is er ’s avonds weer de Night Trail. Een parcours van 17km over de onverharde paden van het Amsterdamse Bos, in het donker! Hoofdlampjes verplicht. Let op: slechts 150 plekken beschikbaar!

Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2019121401110-nl

Volg ons

Houd Facebook en Instagram in de gaten voor belangrijke updates en om alvast in de stemming te komen!

Trots op onze sponsor: Runners Fysio

Het organisatiecomité weet het zeker: Runners Fysio Bosbaan is dé specialist in preventie en behandeling van hardloopblessures van de regio Amsterdam/Amstelveen. De Runners Fysio is gevestigd aan de Bosbaan in het Amsterdamse Bos.


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.boscross.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar boscross@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Phanos Boscross is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.