Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

 

Doe je mee met de Stadionloop op 10 november?

Komende 10 november is er weer een Olympisch Stadionloop.

Schrijf je snel in via:
>>> Inschrijven individueel <<<

Of doe mee met een (bedrijfs)team; sportief en gezellig
>>> Inschrijven teams<<<

Programma

De kinderloop (800m) is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. Er worden in vier verschillende categorieën prijzen uitgedeeld: jongens t/m 8 jaar, meisjes t/m 8 jaar, jongens 9 t/m 12 jaar en meisjes 9 t/m 12 jaar

10.25 uur – 800m kinderen t/m 8 jaar en ouder met kind (t/m 8 jaar)
10.40 uur – 800m kinderen 9 t/m 12 jaar

De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen om te lopen als recreant, met collega’s aan de bedrijvenloop of bij de wedstrijdloop.

11.00 uur – 5 km prestatieloop en onderwijsloop
12.00 uur – 10 km wedstrijd, prestatie- en bedrijvenloop

Van elke individuele inschrijving aan de 5 of 10km gaat € 1,50 en bij de kinderloop € 0,50 naar UNICEF.

 

 

Waves bij de start

De start van de Olympisch Stadionloop is dit jaar in meerdere startgroepen. Hierdoor zal er meer ruimte op het parcours zijn om je eigen tempo te lopen. Bovendien is het hierdoor veiliger. Mocht je een wave later staan bij de start is dit geen probleem: we meten je netto tijd, dus pas als je over de startstreep gaat begint je tijd te lopen.

 

Startnummers en VIP ruimte

 

Ook dit jaar is er weer de Unicef VIP ruimte voor bedrijvenlopers en bovendien degenen die minimaal 25 euro aan Unicef doneren. Dit is ook te zien aan de startnummers: de bedrijvenlopers gaan van start met een herkenbaar blauwe startnummer. De wedstrijdlopers, met een atletiekunie-licentie, starten vooraan en zullen een rood startnummer hebben. Alle andere deelnemers hebben een zwart startnummer.

 

Vitamin Well

We kunnen om te melden dat Vitamin Well de trotse drankenpartner is van de Phanos Olympisch Stadionloop voor Unicef! Vitamin Well team Benelux staat bij de finish klaar om iedereen van een slimme en heerlijke dorstlesser te voorzien.

 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.olympischstadionloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar olympischstadionloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Olympisch Stadionloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.