Bekijk deze e-mail in je browser

 

Nieuwsbrief Friday Night Run - # 2019

 

Hallo Loper,

De Friday Night Run is een gratis duurloop op de tweede vrijdag van de maand voor alle soorten hardlopers. Dus lekker een uur hardlopen met anderen, goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

In deze nieuwsbrief:

  • Doe je mee aanstaande vrijdag?
  • Praktische Informatie
  • Amsterdam loopt harder – Wedstrijdagenda
 

Doe je mee aanstaande vrijdag?

Aanstaande vrijdag organiseert Phanos weer de Friday Night Run. Dit keer rennen we door een mooi stukje West en het Rembrandtpark en als altijd onder begeleiding van onze Friday Night Pacers die het juiste tempo houden en de groep netjes bij elkaar houden. Ondertussen kunnen de lopers dan het laatste hardloopnieuws met elkaar uitwisselen (‘Wat een prachttijd van Nageeye!’) of alvast de vakantie van dit jaar doornemen. Gezellig!

Het sociale is het belangrijkst bij de Friday Night Run

We starten om 19.30 met een warming up in het Olympisch Stadion en rennen daarna een mooi rondje door Amsterdam om  vervolgens door een uurtje later weer door de poorten van het Olympisch naar binnen te rennen.

Vergeet niet om je hardloopmaatjes mee te nemen. Iedereen die een uur (maar er is ook een 45 minuten-groep) kan rennen is meer dan welkom.

Als altijd kun je kiezen voor vijf snelheden onder begeleiding van ervaren pacers. De pacers rennen op 9, 10, 11, 12 of 13 km per uur. Voor de beginnende lopers die 45 minuten rennen is de snelheid ongeveer 8km per uur over een afstand van zes kilometer.

Dit keer rennen we door het Rembrandtpark

De route bij deze editie van de Friday Night Run gaat vanaf het Olympisch Stadion richting het Rembrandtpark en de Westlandgracht. Onderweg kun je het met je loopmaatjes hebben over de wedstrijden die je voor dit jaar in gedachten hebt, je wisselt hardlooptips uit maar je kunt ook gewoon in stilte genieten.

Tot vrijdag!


 

Praktische Informatie

Op de Friday Night Run-website kun je alle praktische informatie vinden.

Het belangrijkste; De Friday Night Run is gratis! 

Neem eventueel wel geld of je pinpas mee om aan de bar in de kantine eten en drinken te kunnen kopen.

  • De gezamenlijke warming-up begint om 19:30 uur, maar je kunt al eerder terecht in de kantine van Phanos
  • We starten en finishen in het Olympisch Stadion en alle tempogroepen (9,10,11,12, en 13 kilometer per uur) lopen ongeveer een uur.
  • Er is ook een groep voor beginners; deze loopt in 45 minuten zes kilometer met een tempo van ongeveer 8 kilometer per uur (dat is 7min 30sec per kilometer)
  • Je kunt gebruik maken van faciliteiten van Phanos; de kleedkamers met douches, kluisjes (voor zover beschikbaar) en de kantine

 

Amsterdam loopt harder – Wedstrijdagenda

picture

10 november 2019 Olympisch Stadionloop – Hardloopklassieker vanuit het Olympisch Stadion. Inschrijven kan nog >> Inschrijven Olympisch Stadionloop

14 & 15 december Boscross (Cross, Trail en Bosloop) – De mooiste door het Amsterdamse Bos. Verschillende opties voor de echte hardloopliefhebber inschrijven via de boscross.nl website >> http://boscross.nl/home/

 18 &19 januari 2020 Vondelparkloop
Zet de datum maar vast in jouw agenda. Ga je voor de oergezellige ‘By Night’, dan kom je op zaterdag 18 januari. Als je liever de klassieker loopt, zet dan vast een kruisje op zondag 19 januari.

Kijk voor meer informatie op http://vondelparkloop.nl/home/


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de websites www.fridaynightrun.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar fridaynightrun@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief Friday Night Run is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.