Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - Oktober 2015

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Olympisch Stadionloop 2015
  • Cursus voor ‘Halve van Egmond’
  • Loopcursus in voorjaar: Run to the Start – EK Atletiek 2016
  • StayOkay Vondelparkloop op 16/17 januari
  • Phanos Bosloop op 28 februari 2016
  • Friday Night Run 13 november

 

Olympisch Stadionloop 2015

picture

De Olympisch Stadionloop, het aftellen is begonnen! Minder dan twee weken te gaan en dan organiseren Unicef en Phanos alweer de 39e editie van de Olympisch Stadionloop. Ook dit jaar zullen naar verwachting meer dan 2.000 deelnemers op 8 november hun Olympische droom realiteit zien worden.

Starten en finishen in het mooiste stadion van Nederland, wie wil dat nu niet? Om die ervaring nog mooier te maken, kunnen de kleinsten onder ons zich laten schminken, kan de honger na het hardlopen gestild worden bij een tweetal foodtrucks, en krijgen alle finishers een mooi aandenken mee. En alsof dat nog niet genoeg is, komt een deel van uw inschrijfgeld ten goede aan Unicef. Een kleine greep uit de redenen waarom u aan één van onze afstanden mee wilt doen!

Zien we u zondag 8 november? www.olympischstadionloop.nl voor meer informatie en inschrijven.


 

Cursus voor ‘Halve van Egmond’

picture

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij de Saucony Egmond Halve Marathon op 10 januari 2016? Doe dan mee aan de cursus die Phanos aanbiedt. Gedurende twee maanden bereid je je onder de inspirerende coaching van German Silva (tweevoudig winnaar Marathon van Nieuw York) voor op de befaamde klassieker over het strand en door de duinen. Overigens mag je ook best aansluiten als je niet de halve van Egmond op je programma hebt staan. Trainingen starten op donderdag 5 november, het is mogelijk om later in te stromen maar geef je nu op!

Zie www.phanos.org/loopcursus voor alle informatie en aanmelding.


 

Loopcursus in voorjaar: Run to the Start – EK Atletiek 2016

picture

In juli 2016 vinden in Amsterdam de Europese Kampioenschappen Atletiek plaats. Onderdeel van dit EK is ook een halve marathon voor toplopers op zondagochtend 10 juli. Daarna kunnen 25.000 lopers op hetzelfde parcours deelnemen aan de Brooks 10K Champions Run. De inschrijving wordt binnenkort geopend, zie www.atletiekunie.nl/voor-clubs/EK2016/brooks-10k-champions-run. Je kunt je bij de inschrijving aanmelden voor een 12 weken (voor gevorderde lopers) of 18 weken (voor beginners) durend voorbereidingstraject van Run to the Start. Phanos verzorgt die trainingen op zaterdagochtenden in het Amsterdamse Bos (aanvang 9:30 uur).

Zie verder op www.runtothestart.nl en natuurlijk www.amsterdam2016.org.


 

StayOkay Vondelparkloop op 16/17 januari

picture

Natuurlijk is het op het derde weekend van januari weer tijd voor de gezelligste loop van Amsterdam. Zaterdag 16 januari wordt de ‘Light the Night’-editie nog spectaculairder, zondag 17 januari zijn de traditionele wedstrijden. Inschrijving opent binnenkort en wees snel want het was in vorige jaren voortijdig vol.

Alle wedstrijdinformatie vind je op www.vondelparkloop.nl


 

Phanos Bosloop op 28 februari

picture

Doe aan het einde van de winter mee aan de Phanos Bosloop, een wedstrijd over 10km door het prachtige Amsterdamse Bos. Bij de start-finish – die op de paardenarena is – kan je genieten van een lekker kopje soep of chocolademelk. Je kan ook meedoen aan de Phanos Boscross, een crosswedstrijd over een onverhard parcours. De cross is onderdeel van het Runnersworld crosscircuit.

Alle informatie vind je op www.phanosboscross.nl


 

Friday Night Run 13 november

picture

De Friday Night Run is een gratis duurloop voor zowel wedstrijd- als recreatiesporters elke tweede vrijdag van de maand. Dus lekker een uur hardlopen op je eigen tempo, met allerlei lopers uit Amsterdam en omgeving en goed voor je sociale (loop)contacten.

Heb je zin om een keer samen te lopen, bijvoorbeeld als herstelloop na die eerder vermelde Olympisch Stadionloop, kom dan vrijdag 8 november meelopen. We vertrekken na de warming-up, om 19.30 uur vanuit het stadion. Kun je die vrijdag niet, vrijdag 11 december is de volgende.

Kijk voor details op www.fridaynightrun.nl


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.org. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.org.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of, indien je geen prijs meer stelt op toezending, het emailadres hier afmelden.