Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Inschrijving VillaVibes Vondelparkloop 2020 geopend!

Het wordt weer koud en donker buiten… Niet alleen de winter, maar ook de Vondelparkloop komt er weer aan!

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 organiseert atletiekvereniging Phanos de 46e editie van deze gezellige park run in hartje Amsterdam. Met verschillende onderdelen is er voor ieder wat wils. Op zaterdagavond kun je meedoen aan de verrassende 10 kilometer ‘Light the Night’ loop over een prachtig verlicht parcours. Op zondag kun je kiezen uit afstanden van 3,5 kilometer, 6,7 kilometer en 10 kilometer over de bekende paden van het mooie Vondelpark. Ook de jonge hardlopers zijn we natuurlijk niet vergeten, voor hen is er de 1,5 kilometer ‘Bachi Amaa kinderloop’.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020!


 

Single? Wordt VondelViber en kom naar de speciale After-Borrel

VillaVibes is de nieuwe hoofdsponsor van de Vondelparkloop. Zij zijn bekend van de spectaculaire groepsreizen en feesten die zij organiseren voor duizenden singles per jaar.

Ben je single? Dan wordt de Vondelparkloop extra leuk als je je inschrijft via de VillaVibes website. Je wordt dan namelijk automatisch ‘VondelViber’. Daarmee krijg je twee unieke voordelen. Je start met alle singles tegelijk (of je nu 3,5 km, 6,7 km of 10 km loopt) én je hebt exclusief toegang tot de aansluitende After Borrel. Deze borrels zijn altijd megagezellig en druk, de sfeer is er lekker ongedwongen.

Dus ben je vrijgezel? Schrijf je dan nu in via de website van VillaVibes


 

‘Light the Night’ of ‘Race the Day’?

In 2020 vieren wij alweer de 6e editie van de ‘Light the Night’ loop. Deze 10 kilometer night run is een gezellig feestje met spectaculaire lichtstellages, DJ’s en entertainment langs het parcours. Ook de lopers zelf verschijnen elk jaar weer prachtig verlicht aan de start, en vormen zo een betoverend lint van lichtjes door het donkere park.

Op zondag komt de authentieke gezelligheid van het Vondelpark volledig tot zijn recht tijdens de klassieke ‘Race the Day’. Kies voor 1, 2 of 3 rondjes door het beroemde park in hartje Amsterdam. Vele toevallige voorbijgangers (en natuurlijk jouw eigen fanclub) zorgen voor een groot publiek langs het parcours.   

Weet jij al wat je gaat kiezen? Schrijf je dan direct in voor de zaterdag of zondag!


 

Ren voor een tafel, stoel én een bed!

Stichting Bachi Amaa is hét goede doel van de Vondelparkloop. Opgericht in Amsterdam en alweer 12 jaar actief voor kinderen in Nepal. De afgelopen jaren zijn zij vooral druk geweest met de bouw van een duurzaam, aardbevingsbestendig opvangtehuis. Nu is het dan zo ver: de kinderen kunnen in maart 2020 intrekken! Ze hebben alleen nog letterlijk tafels, bedden en stoelen nodig. Help jij Stichting Bachi Amaa?


 

2020 Specials

Speciaal voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020 hebben wij natuurlijk weer een prachtig hardloopshirt laten ontwerpen. Een fijn technisch T-shirt, niet alleen voor tijdens de Vondelparkloop, maar ook de rest van het jaar. Mis hem niet!

Doe je mee aan de ‘Light the Night’, maar heb je nog geen hardlooplichtjes? Geen zorgen, ook dit jaar kun je weer mooie LED armbanden en vesten bestellen voor de zaterdagavond. Nieuw dit jaar is de BrightBeanie, een heerlijk comfortabele muts met oplaadbare hoofdlampjes. Van iedere muts gaat er €5,- naar het goede doel, Stichting Bachi Amaa. Kijk hier snel hoe je aan deze functionele accessoires komt.


 

Korting bij Run2Day

Run2Day vindt samen met jou de beste match tussen loopstijl en hardloopschoenen. Met de Run2Day schoenadvies methode sta jij goed voorbereid aan de start van de Vondelparkloop 2020.

Als deelnemer ontvang je 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen op vertoon van je inschrijfbewijs. Ook online ontvang je 20 euro korting met kortingscode: RONDJEMOKUM

Link: www.Run2Day.nl


 

Goed voorbereid aan de start

Wil jij in 2020 goed voorbereid aan de start staan van de Vondelparkloop? Schrijf je dan in voor het speciale trainingsarrangement, aangeboden door Phanos. Zowel voor gevorderde lopers als voor beginnende en lichtgevorderde lopers.

Je traint mee in een bestaande loopgroep, dus dit is gelijk een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze atletiekvereniging en andere enthousiaste hardlopers. De trainingen vinden plaats in het Olympisch Stadion. Ook als je je looptechniek wilt verbeteren, sneller wilt worden, of in de winter gewoon niet in je eentje in het donker wilt trainen, ben je van harte welkom om mee te doen.


 

Trainen bij Phanos – 3x gratis proberen

Voor iedereen die hardlopen eens goed wil uitproberen biedt Phanos – de atletiekvereniging in het Olympisch Stadion – de gelegenheid om drie (!) keer gratis mee te trainen. Er zijn veel groepen op verschillende niveaus dus of je nu een beginnende loper bent of juist heel ervaren; er is altijd een groep die bij jou past. Hardlopen in een groep is gezellig en je wordt er echt beter van.

Lees hier verder en zoek jouw groep uit >>> Trainingsgroepen Hardlopen bij Phanos


 

Met wie loop jij samen in het Vondelpark?

Vind jij samen lopen ook veel gezelliger dan alleen? Haal je vriendengroep of collega’s over om met jou mee te doen aan de VillaVibes Vondelparkloop! Voor vrienden en bedrijventeams tot 7 personen hebben wij een speciale teaminschrijving op de 10 kilometer, zowel voor de zaterdagavond als de zondag. Je dingt dan natuurlijk ook mee naar de prijzen in het teamklassement.

Wil je met meer dan 7 personen meelopen? Dat kan! Neem dan contact met ons op via vondelparkloop@phanos.amsterdam.


 

Een sportief 2020 met Rondje Mokum

picture

De VillaVibes Vondelparkloop is niet alleen een bijzonder evenement op zichzelf, maar is ieder jaar ook nog eens de openingsrace van het ‘Rondje Mokum’. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde in en om de stad. Iedereen die deelneemt aan 4 of meer van de evenementen in 2020, krijgt een bijzondere eindherinnering. Bovendien kun je in jouw leeftijdsklassement meedingen voor mooie prijzen.

Wat is jouw sportieve doel voor 2020? Kijk voor meer informatie op www.rondjemokum.nl!


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.