Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Wat is jouw uitdaging in 2020?

picture

Een nieuw PR op de 10 km of je eerste rondje Vondelpark? Bij de VillaVibes Vondelparkloop kan het allemaal. Doe mee aan alweer de 46e editie van dit traditioneel gezellige evenement in hartje Amsterdam en start op 18 of 19 januari op een van de onderdelen van dit hardloopspektakel: de 10 km nightrun op zaterdag of een van de afstanden (3,5 km, 6,7 km of 10 km) op zondag. Begin het nieuwe jaar sportief en zet 18 en 19 januari alvast in je agenda.

Wacht niet te lang, want de voorinschrijving sluit op 12 januari, of zodra de deelnemerslimiet is bereikt.


 

After-Party! Meld je nu gratis aan. 

picture

Reisorganisatie VillaVibes is sinds dit jaar onze nieuwe hoofdsponsor. Zij organiseren prachtige groepsreizen en events speciaal voor singles. Van compleet verzorgde skivakanties tot super gezellige feesten. Op zondag na de Vondelparkloop organiseren zij een exclusieve After-Party voor iedereen die vrijgezel is. Toegang is gratis en alleen mogelijk als je je aanmeldt via de website van VillaVibes. Het aantal tickets is beperkt, dus bestel je gratis ticket nu direct. Dit feest is de ultieme plek om andere leuke sportieve singles te ontmoeten.


 

VillaVibes Vondelparkloop T-shirt

picture

Hier is hij dan: het enige echte VillaVibes Vondelparkloop 2020 T-shirt! Speciaal voor jou hebben wij een prachtig hardloopshirt laten ontwerpen. Dit technische t-shirt is natuurlijk heel geschikt om in hard te lopen, niet alleen tijdens de Vondelparkloop, maar ook de rest van het jaar. Wil jij ook zo’n mooi shirt als herinnering aan je deelname aan de Vondelparkloop 2020? Bestel hem dan direct bij je inschrijving! Kijk hier snel voor deze en andere leuke extra’s.


 

Profiteer van €20 voordeel bij Run2Day

picture

Ga met jouw startbewijs of bewijs van inschrijving naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt en profiteer van 20 euro korting op nieuwe hardloopschoenen! Geen Run2Day winkel in de buurt? Ook online ontvang je 20 euro korting met kortingscode: RONDJEMOKUM


 

BrightBeanie voor Stichting Bachi Amaa

picture

Sponsor tafels, bedden en stoelen voor kinderen in Nepal met de aanschaf van de unieke BrightBeanie hardloopmuts! Van iedere muts gaat er €5,- naar hét goede doel van de Vondelparkloop, Stichting Bachi Amaa. Deze mooie special kan besteld worden via het inschrijfformulier tot uiterlijk 5 januari!


 

CLIF Bar daagt je uit

picture

CLIF Bar zorgt ook in 2020 weer voor extra positieve energie tijdens de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’. De snelste 500 lopers krijgen bij de finish van de nightrun op zaterdagavond een heerlijke energiereep. Of het nou een 200 kilometer lange fietstocht is of de VillaVibes Vondelparkloop, deze energiereep is gemaakt om avonturen te ondersteunen. De winnaars krijgen bovendien een super leuk én lekker CLIF Bar prijzenpakket. Extra reden dus om goed voorbereid aan de start te verschijnen op 18 januari!


 

Start-Finish en Parcours

picture

Wil je alvast weten waar je precies moet zijn voor de start op 18 of 19 januari? Of hoe het parcours er uitziet? Kijk dan even op onze website! Daar vind je veel praktische informatie over de voorzieningen rondom het start-finish gebied bij het Openluchttheater. Zo zorgen wij voor extra fietsenrekken, een overdekte omkleedruimte en kluisjes voor waardevolle spullen. Ook kun je bij onze eigen catering dit jaar weer lekkere warme koffie, thee en chocolademelk krijgen. Zo houden wij je warm als je na afloop nog even wilt nagenieten van jouw prestatie en de gezelligheid in het Vondelpark. 


 

Vrijwilligers gezocht!

picture

Wist je dat de VillaVibes Vondelparkloop volledige georganiseerd wordt door vrijwilligers? Wij kunnen dan ook niet zonder de inzet van de vele fantastische vrijwilligers die ons ieder jaar weer komen ondersteunen. Zowel op zaterdag als zondag kunnen we jouw hulp gebruiken, o.a. bij de opbouw, startnummeruitgifte, parcoursposten, en het uitdelen van drank en medailles bij de finish.

Dus loop je zelf niet mee, maar wil je wel onderdeel zijn van dit geweldige evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger!


 
 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.