Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2019

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Wat is jouw uitdaging in 2020?
  • Een jaar lang lokaal hardlopen met Rondje Mokum
  • Rennen en een feestje? Dat is VPL-Light the Night!
  • VillaVibes Vondelparkloop (gratis) After-Party
  • Begin jouw 2020 goed; schrijf je in voor een hardloopcursus

 

Wat is jouw uitdaging in 2020?

Een nieuw PR op de 10 km of je eerste rondje Vondelpark? Tijdens de VillaVibes Vondelparkloop kan het allemaal! Doe mee aan alweer de 46e editie van dit traditioneel gezellige evenement in hartje Amsterdam en start op 19 januari op een van de onderdelen van dit hardloopspektakel: 3,5 km, 6,7 km of 10 km (1, 2 of 3 rondjes Vondelpark). Begin het nieuwe jaar sportief en zet 19 januari alvast in je agenda.

Maar wacht niet te lang; de voorinschrijving sluit al snel (12-1) of zodra de deelnemerslimiet is bereikt.

Ja! Ik schrijf me meteen in voor de Vondelparkloop; Klik hier voor de inschrijfpagina voor zondag 19-1 >>

Doe je liever mee met de superleuke en oergezellige Light the Night editie? klik dan hier voor de inschrijfpagina voor zaterdag 18-1 >>


 

Een jaar lang lokaal hardlopen met Rondje Mokum

De Vondelparkloop is traditioneel de eerste loop van het Rondje Mokum. Zeven mooie hardloopevenementen, georganiseerd door de atletiekverenigingen van Amsterdam, vormen door het jaar heen een grote ronde door de stad.

Genoeg opties om het hele jaar actief te blijven! Eentje voor je bucketlist, dus zet ze allemaal alvast in je agenda voor 2020. Doe je aan minstens 4 van de ‘Rondje Mokum’-lopen mee, dan krijg je een bijzondere eindherinnering. Bovendien ding je dan mee naar mooie prijzen in jouw eigen leeftijdscategorie.

Wij zien je graag op 19 januari in het Vondelpark voor de aftrap van Rondje Mokum 2019.

Ik start mijn jaar goed met de eerste run voor Rondje Mokum; De Vondelparkloop! – Inschrijven kan hier >>


 

Rennen en een feestje? Dat is VPL-Light the Night!

picture

We maken er een lekker feestje van in het Vondelpark tijdens de ‘Light the Night’ run op zaterdag 18 januari! Met verrassende verlichting langs het parcours, gezellige muziek van onze DJ’s, prachtig versierde lopers en veel positieve energie van CLIF Bar en VillaVibes!

Haal je kerstverlichting uit de kast en kom in je meest sprankelende outfit naar de start, dan maak je kans op mooie prijzen. Ben je erbij?

Schrijf je dan nu in voor deze special Light the Night-editie van de Vondelparkloop >> Ik doe mee!


 

VillaVibes Vondelparkloop (gratis) After-Party

Reisorganisatie VillaVibes is sinds dit jaar onze nieuwe hoofdsponsor. Zij organiseren prachtige groepsreizen en events speciaal voor singles. Van compleet verzorgde skivakanties tot super gezellige feesten. Op zondag na de Vondelparkloop organiseren zij een exclusieve After-Party voor iedereen die vrijgezel is.

De toegang is gratis en alleen mogelijk als je je aanmeldt via de website van VillaVibes. Het aantal tickets is beperkt, dus bestel je gratis ticket nu direct. Dit feest is de ultieme plek om andere leuke sportieve singles te ontmoeten.


 

Begin jouw 2020 goed; schrijf je in voor een hardloopcursus

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen in en rond het Olympisch Stadion voor hardlopers van alle niveaus. Denk bijvoorbeeld aan een cursussen ter voorbereiding op de de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon, de grootste loopfeesten van de hoofdstad.

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij deze evenementen? Doe dan mee aan een van onze cursussen. Je word door ervaren en gekwalificeerde trainers perfect voorbereid op jouw deelname. En trainen? Dat doe je op de mooiste atletiekplek van Amsterdam; in het Olympisch Stadion.

Eerst uitproberen? Dat mag ook. De eerste drie trainingen zijn geheel vrijblijvend zodat je prettig kennis kunt maken.

Voor alle cursussen geldt dat er naast een gezamenlijke training schema’s worden meegegeven voor trainingen op eigen gelegenheid. Meer informatie over alle cursussen bij Ron Jansen, verenigingsmanager van Phanos, of kijk verder op de website van Phanos, phanos.amsterdam.


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.