Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - # 2020

 

Hallo Loper,

Mocht je deze mail al eerder ontvangen hebben dan biedt de redactie van de Vondelparkloop nieuwsbrief daarvoor excuses aan. Deze nieuwsbrief werd eerder verzonden op vrij-dag 3 januari 2020 maar werd -  door een fout met de mailserver - niet afgeleverd bij een overgrote meerderheid van de lezers. Wij verzenden haar daarom opnieuw.

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens bij de Vondelparkloop.

In deze nieuwsbrief:


 

Laatste kans: inschrijven tot 12 januari!

Nu de feestdagen weer achter ons liggen, komt het weekend van de VillaVibes Vondelparkloop snel dichterbij.

Heb jij je al ingeschreven voor de ‘Light the Night’ of ‘Race the Day’ op 18 en 19 januari? Zorg dat je erbij bent! Inschrijven kan nog tot zondag 12 januari!


 

‘Light the Night’ met de mooiste outfit

Dit jaar organiseren wij alweer voor de 6e keer de ‘Light the Night’ op zaterdag. Deze 10 km nightrun alles in zich om een echte klassieker te worden. Met spectaculaire en sfeervolle verlichting langs de route, en natuurlijk gezellige muziek van onze DJ’s, is dit een geweldig lichtpuntje in de donkere maand januari.

Houd deze editie je ogen open voor de speciale lichtkunst van VJ Timothy Adèr, die geprojecteerd wordt op de gigantische ramen van het VondelCS. En vergeet niet jouw mooiste hardloopverlichting mee te nemen, want ook dit jaar reiken wij weer een prijs uit voor de mooist verlichte loper – mede mogelijk gemaakt door CLIF bar.


 

Krijg gratis toegang tot After Party

Speciaal voor alle singles die meedoen met de Vondelparkloop organiseert onze sponsor VillaVibes een super gezellige After-Party. Het wordt gehouden bij tennisclub Festina in het Vondelpark. Met onder andere Silent Disco en de Amsterdamse DJ Pape. Bovendien maak je kans op leuke prijzen.

De toegang is gratis voor alle singles die zich inschrijven via de website van VillaVibes. Doe het nu, want vol is vol. Er hebben zich al 150 singles aangemeld. Lees meer over de After Party voor singles.

 

Wat voor Vondelparkloper ben jij?

Ben jij die kanjer die dit jaar zijn eerste rondje Vondelpark trotseert? Of de fanatieke atleet die een nieuw PR zet op de 10 km? Kom je met het gezin jouw kinderen aanmoedigen tijdens de Bachi Amaa kinderloop? Ga jij de strijd aan met je collega’s tijdens de bedrijvenloop? Of ben jij de sportieve single die meedoet met het VillaVibes team?

Zoek de uitdaging die bij jou past in het programma van het Vondelparkloop weekend. Wij zien je graag op 18 en 19 januari!


 

Van brandweerloop tot Rondje Mokum

De Vondelparkloop ‘Race the Day’ kent een lange geschiedenis. De eerste editie werd begin jaren ’70 georganiseerd door de toenmalige Amsterdamse Brandweer Sport Vereniging. Ondertussen wordt dit gezellige evenement in hartje Amsterdam alweer vele jaren georganiseerd door atletiekvereniging Phanos en is zij een vast onderdeel van het Rondje Mokum. Dit jaar is zelfs alweer de 46e editie!

Wil je meer weten over de geschiedenis van deze bijzondere loop? Kijk dan eens op de geschiedenis pagina op onze website


 

Ga ervoor dit jaar! €20 korting op hardloopschoenen bij Run2Day

Je begint 2020 goed bij Run2Day. Zorg dat je goed voorbereid aan de start van de Vondelparkloop staat. Met je inschrijfbewijs of startnummer ontvang je 20 euro korting bij een van de Run2Day winkels.

Geen Run2Day winkel in de buurt? Ook online ontvang je 20 euro korting met kortingscode: RONDJEMOKUM


 

Doe een donatie of maak een eigen sponsorpagina aan voor Bachi Amaa

De kinderen van Stichting Bachi Amaa in Nepal kunnen in maart 2020 in hun nieuwe aardbevingsbestendige huis intrekken! Voordat ze kunnen intrekken, hebben ze nog letterlijk tafels, bedden en stoelen nodig.

Jouw donaties maken direct impact; met €100,- kunnen kinderen bijvoorbeeld in een sterk duurzaam bed van bamboe hout slapen en voor €50,- hebben ze een goede houten tafel.

Help JIJ ze mee? Doe een donatie of maak een eigen sponsorpagina aan voor Bachi Amaa.


 

Voorzieningen in het park

Uiteraard zorgen wij voor de nodige voorzieningen rondom het start-finish gebied bij het Openluchttheater. Zo worden er extra fietsenrekken neergezet, is er een omkleedtent en zijn er lockers voor je waardevolle spullen. Echter, de ruimte in het park is beperkt en er is geen speciale kledinginname of douches, dus bereid je goed voor. Neem voor de kluisjes een 2 euro muntstuk mee.

Ook aan de catering is gedacht – wij zorgen ervoor dat je een lekker kopje warme thee of koffie met iets lekkers kunt krijgen. Gezellig naborrelen kan natuurlijk ook bij het Blauwe Theehuis. Kijk voor meer informatie over de voorzieningen op de website.


 

Praktische informatie

Ongeveer een week voor de loop versturen wij een e-mail met praktische informatie aan alle deelnemers van de Vondelparkloop. In deze mail kun je de belangrijkste informatie over het evenement nog eens goed nalezen, zodat je straks goed voorbereid aan de start staat. Hierin staat ook alles over het ophalen van je startnummer.

Kun je niet wachten en wil je alvast meer weten? Kijk dan op de website onder praktische informatie.


 

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van de VillaVibes Vondelparkloop rust volledig op de schouders van enthousiaste vrijwilligers. Zowel op zaterdag als zondag kunnen we nog hulp gebruiken, o.a. bij de opbouw, startnummeruitgifte, parcoursposten, en het uitdelen van drank en medailles bij de finish.

Kun je zelf niet meelopen, maar wil je er toch graag bij zijn tijdens dit gezellige evenement?Meld je dan aan via vondelparkloop@phanos.amsterdam en help mee als vrijwilliger.


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.