Bekijk deze e-mail in je browser

 


Nieuwsbrief Vondelparkloop - # 2020

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:


 

Inschrijving verlengd!

pictureHeb jij je nog niet ingeschreven voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020? Dat kan alsnog! Wij hebben de voorinschrijving verlengd tot en met woensdag 15 januari. Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de 10 km ‘Light the Night’ op zaterdag of een van de afstanden (3,5 km, 6,7 km of 10 km) tijdens de ‘Race the Day’ op zondag. Wij hopen dat jij erbij bent op 18 of 19 januari!

Voor de ‘Light the Night’ is er ook mogelijkheid tot na-inschrijving op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari bij Run2Day aan de Overtoom en op zaterdag in het park.


 

Hoe ziet jouw wedstrijdvoorbereiding eruit?

pictureEen goede voorbereiding is het halve werk! Je nachtrust, voeding, warming up en kleding hebben allemaal invloed op jouw wedstrijdresultaat. Wil jij fit aan de start te staan van de Vondelparkloop? Run2Day weet er alles van en geeft jou handige tip in dit artikel. Wil je meer weten? Vraag het dan zelf aan een van de hardloopspecialisten van Run2Day, wanneer jij je startnummer ophaalt op 17 of 18 januari in de Run2Day winkel aan de Overtoom.


 

Warming up ‘Light the Night’

pictureOok dit jaar verzorgt Phanos weer een warming up voorafgaand aan de VillaVibes Vondelparkloop ‘Light the Night’, zodat jij optimaal van start kunt gaan. Vorig jaar maakten wij er een feestje van met heerlijke muziek en goede moves! Ben jij erbij dit jaar? De warming up begint 20 minuten voor de start.


 

BrightBeanie verkrijgbaar bij Bachi Amaa

pictureWil jij nog graag zo’n mooie, warme BrightBeanie hardloopmuts bemachtigen? Ze zijn het hele weekend verkrijgbaar bij de stand van Bachi Amaa op het evenemententerrein. Van iedere muts gaat er €5,- direct naar het goede doel. Zo help jij mee met de inrichting van het opvangtehuis voor kinderen in Nepal.

Meer weten over het goede doel? Kijk op onze website voor meer informatie over Stichting Bachi Amaa.


 

Optimaal herstel met Running Juice

pictureWil je na de VillaVibes Vondelparkloop fitter zijn dan voor de wedstrijd? Kom dan een drankje doen bij Running Juice! Running Juice, opgericht door Yoshi en Wendy uit Amsterdam, produceert plantaardige sappen voor hardlopers. Hun sappen zorgen voor optimaal herstel na inspanning. Je kunt hen op zondag 19 januari de gehele dag vinden tegenover de omkleedtent.


 

Vrijwilligers gezocht!

pictureDe VillaVibes Vondelparkloop kan niet zonder vele geweldige vrijwilligers die ieder jaar weer komen helpen met de op- en afbouw, het uitdelen van medailles, bij de verzorgingsposten en op het parcours. Wij kunnen nog wat hulp gebruiken, dus heb jij tijd en zin in een gezellig, actief weekend op 18 of 19 januari? Laat het ons weten en meld je aan als vrijwilliger!


 
 
 
 

Kijk voor meer informatie op de website www.vondelparkloop.nl. Met vragen over bovenstaande kun je mailen naar vondelparkloop@phanos.amsterdam voor andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
 
   

© 2014-2017 De Nieuwsbrief vondelparkloop is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.