Bekijk deze e-mail in je browser

 


Lopersnieuwsbrief Atletiekvereniging Phanos - # 2020

 

Hallo Loper,

In deze nieuwsbrief:

  • Inschrijving Vondelparkloop verlengd tot en met woensdag
  • Hoe ziet jouw wedstrijdvoorbereiding eruit?
  • DJ maakt een feestje van ‘Light the Night’
  • Vrijwilligers gezocht voor de Vondelparkloop
  • De Friday Night Run – Een leuke (gratis) social run met pacers
  • Hardloopcursussen voor alle niveaus bij Phanos

 

Inschrijving Vondelparkloop verlengd tot en met woensdag

picture

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de VillaVibes Vondelparkloop 2020? Dat kan alsnog! Wij hebben de voorinschrijving verlengd tot en met woensdag 15 januari. Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de 10 km ‘Light the Night’ op zaterdag of een van de afstanden (3,5 km, 6,7 km of 10 km) tijdens de ‘Race the Day’ op zondag. Wij hopen dat jij erbij bent op 18 of 19 januari!

Voor de ‘Light the Night’ is er ook mogelijkheid tot na-inschrijving op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari bij Run2Day aan de Overtoom en op zaterdag in het park.


 

Hoe ziet jouw wedstrijdvoorbereiding eruit?

picture
Een goede voorbereiding is het halve werk! Je nachtrust, voeding, warming up en kleding hebben allemaal invloed op jouw wedstrijdresultaat. Wil jij fit aan de start te staan van de Vondelparkloop? Run2Day weet er alles van en geeft jou handige tips in dit artikel. 

Wil je meer weten? Vraag het dan zelf aan een van de hardloopspecialisten van Run2Day, wanneer jij je startnummer ophaalt op 17 of 18 januari in de Run2Day winkel aan de Overtoom.


 

DJ maakt een feestje van ‘Light the Night’

picture

Doe jij mee met de warming-up voor de VillaVibes Vondelparkloop dit jaar? De warming up voor de ‘Light the Night’ was een feestje vorig jaar!  Waar anders dan in het Vondelparktheater staat een DJ voor je klaar om de spieren volop wakker te maken voor een lekkere rae.

Ben jij erbij dit jaar? De warming up begint 20 minuten voor de start.

Inschrijven voor de Vondelpark Light the Night kan nog tot en met 15 januari >> Ik ben erbij, en schrijf me in 

p.s. Liever een feestje overdag? Op zondag staat er ook een DJ klaar om je op te warmen ; )


 

Vrijwilligers gezocht voor de Vondelparkloop

picture

De VillaVibes Vondelparkloop kan niet zonder vele geweldige vrijwilligers die ieder jaar weer komen helpen met de op- en afbouw, het uitdelen van medailles, bij de verzorgingsposten en op het parcours. Wij kunnen nog wat hulp gebruiken, dus heb jij tijd en zin in een gezellig, actief weekend op 18 of 19 januari? Laat het ons weten en meld je aan als vrijwilliger!


 

De Friday Night Run – Een leuke (gratis) social run met pacers

Elke tweede vrijdag van de maand een mooie en (d)uurloop vanaf het historische Olympisch Stadion onder begeleiding van ervaren pacers.  De Friday Night Run is een gratis social run voor zowel wedstrijd- als recreatiesporters. Lekker een uur hardlopen met anderen; goed voor de sociale contacten en natuurlijk de gezondheid!

We rennen een uur lang op een snelheid van 9K (kilometer) 10K, 11K, 12K of 13K per uur onder begeleiding van een pacer/haas. Voor elk van deze snelheden is een ervaren pacer geregeld. Kun je geen uur rennen? We hebben ook een groep van 45 minuten die 6 kilometer loopt, dat is ongeveer 8K per uur.  Iedereen kan meerennen : )

Start: 19.30 met een warming up vooraf.

Na afloop staat er gratis sportdrank in de kantine om bij te tanken. Daarna is volop gelegenheid om verder bij te komen onder het genot van een drankje. Kleedkamers (douches) en kluisjes zijn gratis beschikbaar


 

Hardloopcursussen voor alle niveaus bij Phanos

picture

Phanos organiseert regelmatig loopcursussen in en rond het Olympisch Stadion voor hardlopers van alle niveaus. Cursussen als voorbereiding op een 5 km of 10 km wedstrijd. Of cursussen ter voorbereiding op de Egmond Halve Marathon en natuurlijk de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon, de grootste loopfeesten van de hoofdstad. Of de beginnerscursussen voor mensen met reuma.

Wil je goed voorbereid aan de start staan bij deze evenementen? Doe dan mee aan een van onze cursussen. Je wordt door ervaren en gekwalificeerde trainers voorbereid op een verantwoorde deelname.

Voor alle cursussen geldt dat er naast een gezamenlijke wekelijkse training schema’s worden meegegeven voor trainingen op eigen gelegenheid.

Meer informatie over alle cursussen via verenigingsmanager@phanos.amsterdam, tel. 020-6716086. Of kijk op www.phanos.amsterdam.

 


 

Kijk voor meer informatie op de website www.phanos.amsterdam. Met vragen over bovenstaande of andere activiteiten van Phanos kun je mailen naar verenigingsmanager@phanos.amsterdam.

 
   

© 2014-2017 Het Phanos Lopersnieuws is een uitgave van Amsterdam Loopt Harder en wordt verzonden door atletiekvereniging Phanos Amsterdam. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar deelnemers aan een van onze vorige loopevenementen en andere geïnteresseerden. Je kunt je aanmelding zelf hier wijzigen of afmelden, indien je tijdelijk of definitief geen prijs stelt op toezending.